Bomboane naturale cu curmale si nuci

Postat de ctlina in Vegan / Raw vegan
16 Noi 2019 | 6310 vizualizari
Bomboane naturale cu curmale si nuci

O reteta cu curmale Medjool. Se spune ca sunt cele mai bune. Un fruct foarte dulce, nu este nevoie sa adaugati alt zahar. Bomboane deci dulci si foarte hranitoare caci cu nuca, a consuma cu moderatie pentru persoanele diabetice dar recomandate pentru copii, tineri, sportivi , o adevarata sursa de energie. https://www.blogulluicatalina.com/2019/09/bomboane-naturale-cu-curmale-si-nuci.html

Ingrediente

  • 120 gr de curmale Medjool
  • 100 gr miez de nuca
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • sare marina 1 varf de cutit

Mod de preparare

Scoateti samburii din curmale.

Mixati curmalele, cu nucile, scortisoara si sarea pana obtineti o pasta.

Umpleti o forma de bomboane in silicon cu pasta obtinuta si dati la rece o noapte.

A 2-a zi scoateti-le din forma si ambalati-le in hartiute de bomboane.

Degustati-le cu o cafea arabica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane naturale cu curmale si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Seitan in stil asiatic

Postat de xana

Seitan in stil asiatic

Intr-un castron amestecam apa cu amidonul, sosul de soia, uleiul de susan, un praf de ghimbir si susanul. Seitanul il taiem in fasii subtiri si late si il prajim in wok-ul incins cu 3...

Citeste continuarea

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

Postat de Bucataras

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

Scurge bine tofu de zeama, apoi taie-l in bucati potrivite.  Pregateste amestecul de amidon, boia si chimen, da bucatile de tofu prin acest amestec. Incinge tigaia gratar, unge-o cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2019, 21:47
la 16.11.2019, 22:12
la 16.11.2019, 23:32
la 17.11.2019, 02:10
Merge la favorite
la 17.11.2019, 10:06
Cred ca-s tare bune!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking