Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă

Postat de panacris in Ciorbe
26 Oct 2014 | 5453 vizualizari
Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă

Cum a venit frigul, dau drumul la ”butoane” ;) O ciorbiță ”grasă” și gustoasă;)

Ingrediente

  • piept de vacuță cca. 500 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • praz 1 bucată, partea albă,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • morcov 2 bucăți,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • gulie cca. 100 g,
  • țelină cca. 100 g,
  • ciuperci cca. 10 codițe,
  • leuștean,
  • ulei de măsline 2 linguri,
  • sare iodată,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat,
  • foi de dafin,
  • pastă de gogoșari a la Panacris,
  • enibahar 1 boabă,
  • borș de putină cca. 500 ml,
  • tăiței de casă a la Panacris.

Mod de preparare

Zarzavaturile și legumele, curățate și tocate mărunt se pun la călit în vasul aparatului Multicooker, cca. 10 minute la programul FRY, cu puțin ulei de măsline. După ce a expirat timpul se adaugă, bucățile de piept de văcuță, se asezonează de sare, piper și condimente, se completează cu cca. 3000 ml apă rece, apoi se setează aparatul la programul BOIL ptr 30 de  minute. După cele 30 de  minute se adaugă, borșul și pasta de gogoșari, lăsându-se încă 30 de minute la fiert, adică la programul BOIL. Se adaugă tăițeii și se mai lasă la fiert cca. 5  minute. Apoi se deconetează aparatul de la sura de curent.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș de văcuță cu ciuperci și tăiței de casă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura

Postat de Constelatialeu

Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura

Punem fasolea intr-un castron adaugam apa si lasam la inmuiat peste noapte. A doua zi punem fasolea la fiert, am schimbat apa  de 3 ori. Cand este fiarta fasolea  calim gogosarul si...

Citeste continuarea

Ciorba de legume

Postat de katty

Ciorba de legume

Curatam si spalam legumele.Taiem morcovii cuburi mai mari, ceapa si ardeiul cubulete mici, iar dovleceii semirondele.Intr-o oala punem uleiul la incins. Adaugam morcovul, ardeiul gras si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2014, 20:29
la 26.10.2014, 20:30
buna buna
la 26.10.2014, 20:37
o bunatate
la 26.10.2014, 20:41
Ce combinatie buna!
la 26.10.2014, 20:41
Tare bine suna!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking