Briose cu cirese si fulgi de migdale

Postat de andaoana in Dulciuri
12 Iul 2016 | 2656 vizualizari
Briose cu cirese si fulgi de migdale

  Imi era dor de niste briose pufoase si aromate asa ca am incercat varianta cu cirese .    

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150ml iaurt de capra
  • 50 ml ulei
  • 5 linguri de zahar
  • sucul de la o lamaie
  • 1 lingura cacao
  • 50 gr fulgi migdale
  • 1 praf de copt
  • praf de sare
  • 8-9 linguri faina
  • cirese (cate 1-2 bucati pt fiecare briosa)

Mod de preparare

Intr-un vas inalt spargem ouale . Cu mixerul le batem cu un praf de sare si zaharul pana cand isi schimba culoarea si se topeste zaharul .

Lasam mixerul deoparte si luam un tel para . Adaugam in compozitie iaurtul , sucul de lamaie ,faina si cacao  si omogenizam bine . Urmatoarele ingredient care vor fi puse in compozitie sunt praful de copt si uleiul .

Omogenizam .

Impartim aluatul in forme de briose , cate doua linguri de aluat intr-o forma. In mijlocul fiecareia punem 1 sau 2 cirese (difera de marimea formelor si de marimea cireselor) . Presaram deasupra fulgi de migdale si dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute sau pana cand iese scobitoarea curate .

Mie mi-au iesit 14 bucati .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese si fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Muffins de Sarbatoare cu ciocolata si migdale

Postat de Sylvia

Muffins de Sarbatoare cu ciocolata si migdale

 Preparare:  Se mixeaza untul lasat la temperatura camerei cu jumatate cantitatea de zahar si cu cate un galbenus pus pe rand pana obtinem o spuma omogena. Se amesteca faina cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2016, 09:35
Merge tare bine lângă
la 12.07.2016, 09:43
Delicioase!
la 12.07.2016, 09:47
bune bune
la 12.07.2016, 09:49
buneeee
la 12.07.2016, 10:02
Super! Ar merge la fix la cafeluta mea!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking