Briose Muffins cu somon afumat

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
2 Iul 2015 | 4397 vizualizari
Briose Muffins cu somon afumat

Dupa Briose Muffins cu ton va propun o alta varianta- la fel de rapid si delicios

Ingrediente

pentru 12 muffins:

  • 100 gr somon afumat
  • 4 oua
  • 3 linguri de branza pentru tartinat
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 lingurita paprika
  • 2 cepe noi
  • 12 rosii cherry
  • 4 linguri de faina
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatati si taiati ceapa in rondele. Taiati 6 rosii in cubulete.

In bolul robotului puneti somonul, branza pentru tartinat si amestecati..

Adaugati ouale, pe rand unul cate unul si contnuati sa amestecati.

Puneti ceapa taiata, rosiile, condimentele, adaugati faina si amestecati toata compozitia pentru o buna omogenizare.

Cu ajutorul unei linguri repartizam compozitia in formele de briose- nu vor creste foarte mult.

Decorati cu 1/2 rosie, presarati cascaval ras si puneti la cuptor la 200°C pentru 15- 20 minutes

Cand le scoatem din cuptor, le lasam sa se racoreasca inainte de a le scoate din forme.  Se servesc ca aperitiv: simple sau cu o salata verde...........  

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Muffins cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Zucchini tondi ripieni di tonno (Dovlecei rotunzi umpluti cu ton)

Postat de gurita_ta2005

Zucchini tondi ripieni di tonno (Dovlecei rotunzi umpluti cu ton)

Dovleceii se spala bine si se pun in apa cu sare la fiert pentru circa 2-3 minute. Se scot pe o farfurie, se lasa putin sa se raceasca, dupa care se taie capacul cu grija si cu o lingura se...

Citeste continuarea

Tarta cu branza si spanac

Postat de diana_k

Tarta cu branza si spanac

Faina se amesteca cu drojdia, apa calduta, apoi se aduaga sarea si uleiul. Se framanta aluatul si se lasa la odihnit. Intre timp se pune o oala cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2015, 20:16
Superrrr... big like
la 02.07.2015, 20:18
la 02.07.2015, 20:36
multumesc...
la 02.07.2015, 20:43
O bunatate!
la 02.07.2015, 20:43
Cred ca-s tare bune!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking