Brownies cheesecake cu caise

Postat de RuxyRux in Prajituri
5 Iun 2013 | 4899 vizualizari
Brownies cheesecake cu caise

Oare ce iese cand combini doua prajituri delicioase? Deliciu sa fie oare? :)

Ingrediente

  • Brownies:
  • 200 gr unt( de calitate min 65% grasime)
  • 300 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 3 linguri iaurt( grecesc 10%) cu varf
  • 150 ml lapte
  • 3 oua mari
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • vanilie
  • 3 linguri gem de caise( sau piersici)
  • 3 linguri cacao
  • Cheesecake:
  • 1 kg branza cremoasa( f buna e Pilos de la Liddl)
  • 300 ml frisca lichida( Hulala)
  • 3 oua
  • vanilie
  • 200 gr zahar
  • coaja de lamaie( optional)
  • caise

Mod de preparare

Se prepara brownies: Punem la mixer untul si zaharul, adaugam pe rand ouale, iaurtul, gemul, laptele, vanilia, faina si praful de sare apoi cel de copt si cacaoa.

Tapetam cu hartie de copt o tava( cea dreptunghiulara cu inel culinar am ales eu) si punem blatul.

Coacem pentru fix 10 minute la cuptorul incins la 180 de grade.

Crema o preparam imediat ce am bagat blatul la copt: Amestecam la mixer  toate ingredientele, incepem cu frisca o mixam 1 minut apoi adaugam crema de branza,  zaharul si vanilia, apoi ouale pe rand.

In minutul 11 scoatem tava si turnam deasupra crema de cheesecake si apoi jumatatile de caise. ne miscam cat putem de repede( mie mi-a luat 3 minute).

Dam la cuptor pentru 45 de minute la aceiasi temperatura.( nu stingem cuptorul).

Scoatem tava lasam putin sa se raceasca desprindem cu un cutit de pe margine prajitura si apoi scoatem inelul culinar. racim, portionam apoi si servim... e un deliciu curat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cheesecake cu caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (69)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura Bounty

Postat de rocsi_1612

Prajitura Bounty

Mai intai facem  siropul : Intr-un ibric caramelizam zaharul. Punem laptele (atentie la aburi) si lasam pe foc pana se dizolva complet zaharul. In acest timp amestecam in el. Il dam deoparte...

Citeste continuarea

Prajitura cu visine si crema de ciocolata

Postat de rocsi_1612

Prajitura cu visine si crema de ciocolata

Mai intai pregatim crema de ciocolata: Crema poate fi pregatita chiar si cu o seara inainte. Intr-o cratita, eu de obicei folosesc un ceaunel, punem frisca lichida, ciocolata rupta bucatele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2013, 18:57
vreau si eu o bucatica
la 05.06.2013, 19:00
Bya, cu drag
la 05.06.2013, 19:02
Stiu ca e foarte buna!
la 05.06.2013, 19:03
Ruxy, arata de nu se poate privi la ea fara sa salivezi!
la 05.06.2013, 19:04
Ai venit cu bunaciunea sa ne bagi in boala nu alta....

Vezi toate comentariile (69)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking