Bruschete cu ton si masline

Postat de rocsi_1612 in Peste
17 Dec 2016 | 12726 vizualizari
Bruschete cu ton si masline

O gustare simpla ce poate fi servita in orice moment al zilei sau, de ce nu, poate fi pregatita si pentru masa de sarbatori. Voi mai puteti adauga putin parmezan ras pentru un plus de savoare. Eu le-am pregatit pentru aceste zile in care a fost dezlegare la peste si le-am vrut de post.

Ingrediente

  • 1/2 bagheta paine
  • 150 gr ton bucati in ulei
  • 5-6 masline fara samburi
  • 3 rosii uscate in ulei
  • 2 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Scoatem tonul din conserva, dar scurgem inainte tot uleiul. Cu furculita, il facem bucatele mici. Maslinele le taiem cubulete mici, rosiile uscate le tocam marunt. Le incorporam peste ton. Dam gust cu sare si piper, apoi punem patrunjelul verde tocat marunt.

Bagheta o taiem felii potrivite.
Incingem o tigaie grill, rumenim bucatile de bagheta pe ambele parti, apoi le punem pe un platou.
Usturoiul il curatam si cu el, frecam feliile de bagheta rumenita. Deasupra punem din amestecul de ton cu masline, apoi servim.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Bruschete cu ton a la Nadina

Postat de nadina73

Bruschete  cu ton a la Nadina

Eu am folosit paine uscata dar de preferat e sa fie paine de casa si prajita putin . Se iau feliile de paine si se rade putin usturoi pe ele sau se freaca  cu un dinte de usturoi pe felia...

Citeste continuarea

Bruschete cu vinete si ton

Postat de ladydi

Bruschete cu vinete si ton

Curatam vanata si o dam pe razatoarea mare, apoi o calim in ulei, cu sare si piper, cateva minute, amestecand. O punem la scurs. Tocam ceapa. Amestecam vanata, ceapa, maslinele si tonul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2016, 21:13
As manca si io acum
la 17.12.2016, 21:14
Servesc si eu!
la 17.12.2016, 21:16
nu zic nimic )))))))
la 17.12.2016, 21:16
ba zic,frumoasa prezentare
la 17.12.2016, 21:27
ce bune sunt

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking