Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Postat de panacris in Porc
27 Sep 2016 | 4056 vizualizari
Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Dragi Bucătărași iar vă aduc  o rețetă simplă și la îndemâna oricărui începător. TataZmeu, a vrut din nou  ceva  simplu și bun ;) I-am spus, cumpără sau dă-mi idee ce să-ți gătesc și mă ”execut”. No, așa că mi-am răsfățat bărbatul cu mâncare simplă, pe care, poate chiar el să o prepare :D Bucățele de porc, asezonate cu muștar și o garnitură pe măsură, tăiței sticlosi din orez, ce nu necesită gătire complementară.  Rețeta se pliază perfect pentru sloganul "Ziua cand imi rasfat nevasta", adică o pun mai puțin la treabă :D :))) ;)   P.S. Plus că Laurențiu-Ionel, aparatul de gătit Multicooker, a fost alături de mine ;) 

Ingrediente

  • bucățele de carne de porc cca. 500 g,
  • ulei de măsline,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • muștar cca. 100 ml,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • tarhon,
  • mărar proaspăt,
  • bere fără alcool cca. 500 ml,
  • tăiței de orez cca. 300 g

Mod de preparare

Ceapa și ardeiul kapia se curăță, se toacă mărunt se pun în vasul aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul FRY, se apasă butonul START, se lasă la călit cca. 5 minute, cu puțin ulei de măsline, apoi se adaugă bucățile de carne și se lasă la prăjit, cu capacul închis cca. 10 minute. Se oprește programul FRY, apoi se alege programul STEW, se adaugă muștarul, se completează cu cca. 500 ml bere, se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit cca. 60 de minute.

După ce a expirat timpul de gătire, se adaugă tăițeii de sticlă, adică din orez și se lasă la odihnă cu capacul închis, cca. 10 minute, adică niciun fel de gătire.

La expirarea timpului, dacă nu e nevoie să țineți mâncărica la cald, acest minunat aparat poate menține mâncarea caldă pentru 24 de ore, se deconectează de la sursa de curent. Se asezonează la final cu verdeață. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult

Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Mancare de porc cu bere si legume

Postat de oanapl

Mancare de porc cu bere si legume

Tai carnea în felii groase de 1 cm și apoi în baghete sau fâșii lungi de 4-5 cm și late de 1 cm. Pe acestea le condimentezi moderat cu piper negru măcinat, usturoi granulat....

Citeste continuarea

Chifteluţe cu sos alb

Postat de Dya

Chifteluţe cu sos alb

Din ingredientele date, pregătim compoziţia pentru chifteluţe. Formăm apoi chifteluţele cu ajutorul unei linguriţe, le tăvălim prin făină şi le prăjim uniform. Le scoatem pe un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.09.2016, 18:55
O bunătate!
la 27.09.2016, 18:57
taiteii sa-i dai lui Buni, ca mai vrea...
la 27.09.2016, 19:05
buna buna
la 27.09.2016, 19:17
Ce bun o fi fost!
la 27.09.2016, 19:48

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking