Budinca cu cozonac ramas de la Paste

Postat de AlexTeacher in Dulciuri
4 Mai 2016 | 3524 vizualizari
Budinca cu cozonac ramas de la Paste

Cateva idei pentru "dupa Paste" :)))

Ingrediente

    • Cozonac uscat – 1 buc
    • Lapte condensat (pentru prajituri) – 200 ml
    • Smantana de gatit – 250 ml
    • Scortisoara macinata – 1 lingurita
    • Coaja de lamaie rasa – 1 lingurita
    • Esenta de vanilie – 1 lingurita
    • Stafide – 100 g
    • Unt topit – 70 g
    • Oua – 4 buc

Mod de preparare

  • Rupe cozonacul bucati si pune-l intr-o tava adanca;

  • Intercaleaza si stafidele printre el;

  • Bate ouale cu mixerul si adauga untul topit, smantana, laptele condensat, esenta de vanilie si coaja de lamaie;

  • Pune compozitia peste cozonacul din tava, apasand usor cu o lingura;

  • Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade;

  • Infige o scobitoare in centru dupa cca 25-30 min si daca este curata inseamna ca este gatita;

  • Serveste cu inghetata si topping de vanilie sau caramel;

    Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cozonac ramas de la Paste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Caramel

Postat de Dya

Caramel

Se pune zahărul într-o crăticioară de inox, cu fund dublu şi se aşază pe aragaz, la foc potrivit. Se amestecă până ce zahărul se topeşte complet. Se ia crăticioara de...

Citeste continuarea

Negresă cu dulceață de piersici și bezea

Postat de panacris

Negresă cu dulceață de piersici și bezea

Se separă gălbenușurile de albușuri și se pun în vase difertie, albușurile lăsându-se la rece până se vor bate pentru bezea. Se mixează gălbenușurile cu zahărul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2016, 17:40
foarte buna ideea
la 04.05.2016, 17:43
Ce frumoasa prezentare
la 04.05.2016, 18:54
bun bun
la 04.05.2016, 19:06
ce bine arata
la 04.05.2016, 20:44

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking