Ingrediente
- paste 300 g,
- ghiveci de legume 3 linguri,
- legume gratinate (dovlecei, vintete si rosii) 3 linguri,
- oua 3 bucati,
- telemea 3 linguri,
- lapte 300 ml,
- parizer 300 g,
- cascaval ras 3 linguri,
- ulei de masline 3 linguri,
- margarina ptr uns tava,
- pesmet auriu.
Mod de preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor, apoi se trec sub un jet de apa rece.
Intre timp se taie bucatele parizerul, se prajeste usor in ulei de masline. Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet. Pastele se amesteca usor cu parizerul, ghiveciul de legume (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/lecso-34892.html), cu legumele gratinate (vezi reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/ciocanele-de-pui-cu-dovlecei-vinete-si-rosii-34913.html).
Ouale se bat energic, se adauga laptele si branza rasa, amestecandu-se usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Se adauga amestecul de oua la cel de paste, se incorporeaza usor si se rastoarna in tava tapetata, presarandu-se cascavalul deasupra. Se pune la copt, in cuptorul preincins, cca. 20 de minute la 200 grade sau foc mediu.
Va asigur ca iesit o "nebunie" de budinca! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste din "resturi"!" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|