Bulete de branza in stil spaniol

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
7 Aug 2013 | 7821 vizualizari
Bulete de branza in stil spaniol

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 0.5 l lapte dulce
  • 300 gr branza razuita
  • sare
  • piper alb

Pentru crusta

  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri faina

Mod de preparare

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam faina ,omogenizam bine .

Adaugam laptele si ametecam in asa fel incat sa nu se formeze gogoloase , amestecam pana cand aluatul se leaga si se  gateste faina ( gustam sa nu aiba gust de faina cruda , daca are mai lasam putin pe foc ), punem si putin piper si luam de pe foc .

Lasam sa se racoreasca putin si adaugam branza razuita ( daca aveti branza sarata nu mai adaugati sare in aluat ) si amestecam bine .

Pregatim o tigaie sau un vas in care sa punem ulei in asa fel incat sa se inece buletele in ulei ( ca la minciunele ). Mai pregatim o farufuri cu faina , una cu 1 ou batut bine , si inca una cu pesmet .

Cand este rece aluatul formam din el bulete , sau ce forma doriti le rulam prin faina, ou , pesmet si le punem in baia de ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca , le luam de acolo si le punem pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul in exces.

Eu va doresc POFTA BUNA!!!  

Sunt delicioase , mai ales daca va plac branzaturile . Sunt bune atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de branza in stil spaniol" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv mamaliga in straturi sau Taci si inghite

Postat de andaoana

Aperitiv mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga simpla fiarta in apa. Intr-un vas punem pe foc la fiert...

Citeste continuarea

Terina cu carne tocata si piept de pui

Postat de rocsi_1612

Terina cu carne tocata si piept de pui

Curatam ceapa si o tocam cat mai marunt. Indepartam cozile la patrunjel, il tocam. Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il taiem bucatele potrivite. Intr-un bol amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2013, 09:41
la 07.08.2013, 09:42
bune, bune
la 07.08.2013, 09:52
bune bune
la 07.08.2013, 09:55
la 07.08.2013, 10:13
grozave!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking