Cannelloni
Postat de caroline
Preparam umplutura: 1. Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2. Punem o tigaie la foc...
Citeste continuareaAzi am bagat la cuptor Cannelloni umpluti cu carne de vitel… Cea mai buna cina pentru diseara.
IngredienteSos Bechamel:
Umplutura:
Mod de preparare
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|
Postat de caroline
Preparam umplutura: 1. Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2. Punem o tigaie la foc...
Citeste continuareaPostat de Ela68
1. Ceapa tocata marunt, usturoiul taiat si morcovul ras se calesc in putin ulei, dupa care se adauga carnea si se lasa pana se evapora complet apa rezultata. Punem apoi rosiile, sarea,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|