Carnati Thuringer cu legume la tigaie

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne
16 Dec 2018 | 5363 vizualizari
Carnati Thuringer cu legume la tigaie

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 3 ardei de culori diferite
  • 500 grame carnati Thüringer
  • sare, piper
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita paprika afumata pudra
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi mici. 

Se fierb in apa cu sare, 7 minute, se scurg si se lasa putin la racit. 

Intre timp, se taie ceapa julienne, ardeii cuburi, iar carnatii felii nu foarte subtiri. Usturoiul se piseaza si patrunjelul se toaca marunt. 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare (eu am folosit un wok). Se adauga ardeii si se calesc la foc mediu spre mare 5 minute. Se adauga ceapa, carnatii si cartofii si se gatesc 20-25 de minute, amestecand frecvent. Se adauga usturoiul, sare, piper si paprika si se mai gatesc 1-2 minute. La final, se presara cu patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati Thuringer cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Jambon la cuptor

Postat de Constelatialeu

Jambon la cuptor

Luam bucata de jambon o spalam si o stergem de apa ,o ungem pe ambele parti cu putin ulei de masline,condimentam cu sare,piper si cimbru.Apoi facem mici crestaturi pe suprafata jambonului si...

Citeste continuarea

Cartofi cu smantana, cascaval si carnati

Postat de mirela0911

Cartofi cu smantana, cascaval si carnati

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Se curata de coaja, apoi se taie in cubulete potrivite. Separat, se bat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.12.2018, 17:18
Arata foarte, foarte bine!
la 16.12.2018, 18:46
Ce frumos arata
la 16.12.2018, 18:47
Ce apetisant arată...!
la 16.12.2018, 18:50
la 16.12.2018, 19:22
Imi lasa gura apa!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking