Carne de iepure cu legume si paste tricolore la slow cooker Crock-Pot

Postat de AdrianUdrea in Slow Cooker
9 Dec 2018 | 2878 vizualizari
Carne de iepure cu legume si paste tricolore la slow cooker Crock-Pot

Tare bun acest slow cooker crok pot la casa omului! Poate gati la el orice incepator, sau orice nebucatar, doar trebuie sa stie ce ingrediente sa puna la o mancare si atat. In acest weekend ne-am impartit sarcinile la bucatarie. Eu am gatit la crock pot, iar Meri a prajiturit si a facut o ciorba radauteana.

Ingrediente

  • 1 kg carne de iepure
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ardei copti( de la congelator)
  • 250 g pasta de rosii
  • 150 g paste tricolore( fusili)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • maghiran
  • boia de ardei afumata
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 l apa

Mod de preparare

Mai intai pregatim toate ingredientele.

Curatam legumele si le tocam cuburi, apoi le punem in vasul crock potului.

Peste ele asezam carnea portionata in bucati mai mici. Lasam si grasime pe carne si astfel nu mai adaugam ulei.

Punem pasta de rosii, condimentele si sarea si completam cu apa cat sa fie usor acoperite ingredientele.

Nu vom pune foarte multa apa, deoarece se vor mai forma vapori si pe timpul fierberii preparatului.

Asezam capacul peste vasul ceramic al crock potului, conectam aparatul la sursa de curent si setam modul de gatire high, pentru 5 ore.

Nu ridicam capacul vasului si nu amestecam in vas, pe parcurs. Nu sunt necesare aceste operatii.

Cu 15 minute inainte de expirarea timpului, ridicam capacul si incercam carnea.

Daca este patrunsa bine, adaugam pastele si le amestecam cu restul ingredientelor. 

Mai asezonam cu cele necesare, dupa gust: sare, piper,cimbru si lasam mancarea sa fiarba pana expira timpul.

La final, dupa deconectarea aparatului de la sursa de curent, presaram patrunjel verde, tocat.

A iesit o mancare gustoasa si foarte sanatoasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure cu legume si paste tricolore la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot

Postat de mihaelar63

Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot

 Carnea se spala bine si se feliaza bucati mai marisoare. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. In untura incinsa se pun legumele la calit intr-o tigaie...

Citeste continuarea

Pate din ficat de pui preparat la slow cooker Crock-Pot

Postat de merisor67

Pate din ficat de pui preparat la slow cooker Crock-Pot

Spalam si curatam bine ficatul de pui, apoi il scufundam in lapte si il lasam asa aproximativ 30 de minute. Ungem vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital cu ulei si unt, apoi asezam in el,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2018, 16:23
ce bine arara!!!!!!!!!!!!!
la 09.12.2018, 16:29
la 09.12.2018, 16:44
Cred ca a iesit grozav de buna carnea la crock pot!
la 09.12.2018, 16:56
bun bun
la 09.12.2018, 18:24
Buna idee Adi. Cred ca a fost delicios !

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking