Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi

Postat de TAB1TA in Porc
16 Iun 2013 | 4542 vizualizari
Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi

O mancare foarte gustoasa, pregatita deseori in zona.

Ingrediente

  • 200 g carne de porc
  • 200 g spätzle
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se spala si se portioneaza.

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Ceapa se pune in ulei incins pana devine sticloasa.

Se adauga carnea si se prajeste cateva minute pe ambele parti la foc mare. Se stinge cu bere. Se adauga sare, piper, condimente. Se acopera cu apa fierbinte cam cu 2 degete peste nivelul carnii si se fierbe in continuare la foc mic pentru aproximativ 1 ora sau cand carnea este fiarta.

Se adauga pasta de tomate. Apoi se adauga spätzle si se mai lasa inca 5 minute.

Intre timp, cartofii se curata se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.

Se presara patrunjel si se servesc alaturi de carne si spätzle.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu spätzle (galuscute din faina) si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Coaste de porc în bere la cuptor

Postat de diaconta

Coaste de porc în bere la cuptor

Am condimentat costele cu,sare,piper macinat si piper boabe,boia,am pus si usturoiul zdrobit. Intr-un vas am pus  coastele si am pus bere deasupra.Am pus si crengutele de rozmarin,am...

Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de simona72

Ardei umpluti

Ardeii grasi ii alegem pe cei mai micuti, ii spalam, le taiem un capac la cotor, scoatem semintele si ii pregatim pt umplut. Carnea se spala, se taie cuburi si se da prin masina de tocat sau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2013, 23:43
la 16.06.2013, 23:44
la 17.06.2013, 00:03
Buna,buna!
la 17.06.2013, 00:03
foarte bun!
la 17.06.2013, 00:06
Motan

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking