Ingrediente
- 1 kg cartofi noi
- 2 cepe
- 150 g branza
- 1 capatana usturoi
- 150 g smantana
- 2 felii cascaval
- sare, piper
- boaia de ardei
- 4 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Cartofii i-am spalat si i-am taiat rondele, apoi ceapa am taiat-o rondele. Intr-o cratita am incins uleiul si am adaugat cartofii si ceapa, am amestecat, am adaugat sare, piper, boia. Am amestecat approx 5 minute. Intr-o tava am rasturnat cartofii si i-am introdus la cuptor ( 30 min ) la foc moderat. Intre timp am pregatit un amestec din branza rasa, smantana si usturoi pisat si am turnat peste cartofi, amestecand bine. I-am introdus din nou la cuptor si cand erau aproape gata am ras cascavalul, lasand sa se rumenasca.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Dauphinoise" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|