Ingrediente
- 2 cartofi mari
- 200 gr cascaval
- 200 gr branza sarata
- 100 gr branza de burduf
- o jumatate de piept de pui
- 4 felii de rasol afumat de porc
- 2 oua si 100 gr de smantana
Mod de preparare
Se taie cartofii in felii subtiri, iar carnea in cuburi mici.
Intr-un vas de cuptor, se asaza cate un strat de cartofi, unul de branza (sarata, de burduf si casacval) si unul de carne (de pui si afuamtura).
Se toarna jumatate din cantitatea de ou batut cu smantana si se continua aseazarea ingredientelor in straturi, peste care se toarna restul compozitiei de ou cu smantana.
Se da vasul la cuptor pentru 60-70 de minte, la o temperatura de 180 grade.
Se servesc calzi! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|