Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne
21 Dec 2018 | 2371 vizualizari
Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 200 grame carnati Frankfurt/crenvursti
  • 2 ardei grasi (eu am folosit verzi)
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 ceapa
  • 250 grame bacon/ kaizer
  • 1 lingurita cu varf mustar Dijon
  • 1-2 linguri crema de branza/ creme fraiche
  • cateva crengute de tarhon proaspat

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se fierb 5-8 minute, apoi se scurg de apa. Se lasa putin la racit. 

Intre timp,  se taie ceapa julienne, ardeii cuburi si carnatii felii. Baconul se taie fasii, daca este nevoie, iar tarhonul se toaca marunt. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se prajeste baconul, la foc mediu, pana devine crocant. Se transfera pe o farfurie. 

In grasimea ramasa in tigaie, se soteaza ceapa pana devine translucida. Se adauga cartofii, carnatii si ardeii si se gatesc 15-20 de minute la foc mediu, amestecand frecvent. Se adauga baconul prajit si usturoiul si se mai lasa 1-2 minute. Se indeparteaza de pe foc si se adauga mustarul, crema de branza, tarhonul, sare si piper. 

Se serveste imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu sos cremos de mustar si tarhon si carnati Frankfurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Postat de Pungasa_Rogue

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Untul, sarea, oul si faina (care se pune treptat) se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se da la rece pentru cel putin 30 de minute. Intre timp,...

Citeste continuarea

Chifle umplute cu pui

Postat de Meea

Chifle umplute cu pui

     Amestecam oul, drojdia, sarea, apa si zaharul. Punem acest amestec peste faina si adaugam untul taiat cubulete. Se framanta un aluat pana cand devine elastic si lipicios (se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2018, 22:27
O, ce bunătate...!
la 21.12.2018, 22:41
la 22.12.2018, 01:06
la 23.12.2018, 18:51
la 26.12.2018, 20:25
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking