Ingrediente
- Am folosit :
- carne de pui ( o pulpa , un spate , fierte si prajite )
- ficat de pui ( 5 bucati , fierte si prajite 5 minute )
- branza de vaca ( nu era sarata , am pus 1 lingura de sare si am sfarmat'o )
- cascaval afumat ( am razuit peste )
- ciuperci ( jumate de borcan , era mic al meu , am pus deasupra , erau ciuperci taiate )
- 7 oua ( de casa , sunt mult mai bune , si galbene )
- jumatate lg sare
- un varf lg piper
- 4 jumate linguri faina
- masline pentru ornat
- un plic praf de copt
- un ardei rosu ( spalat, taiat rondele )
Mod de preparare
Separam galbenusurile de albusuri, albusurile le mixam impreuna cu sarea, galbenusurile le amestecam cu faina si praful de copt, amestecand bine.
Carnea, ficatul, branza, ardeiul le punem in blender si lasam 50 de secunde.
Incorporam amestecul in cel de albus cu galbenus si mixam aprox 40-50 secunde.
Pregatim o tava pentru chec tapetata cu hartie de copt si punem amestecul , presaram peste ciuperci , razuim cascaval afumat si dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 30-40 de minute pana trece testul cu scobitoarea!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|