Chec brownie cu unt

Postat de maisondenisse in Dulciuri
2 Noi 2015 | 4210 vizualizari
Chec brownie cu unt

Un chec rapid care combina gustul intens si ciocolatos al partii brownie impreuna cu delicatetea gustului de unt.

Ingrediente

Brownie

  • 140 g ciocolata neagra
  • 50 g unt nesarat
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 35 g faina

Aluat de unt

  • 120 g unt nesarat
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 120 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 ml lapte

Mod de preparare

Brownie

    Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se lasa deoparte, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga oul batut bine, apoi faina si se incorporeaza. Amestecul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Aluat de unt

     Untul la temperatura camerei se bate impreuna cu zaharul pana devine o crema. Se adauga ouale pe rand . Se pune laptele, apoi faina impreuna cu praful de copt si  se amesteca.

      Se scoate forma cu brownie din cuptor peste care se adauga aluatul de unt si se baga la cuptor pentru  25-30 de minute.

      Se poate servi atat cald, alaturi de o cana mare cu lapte, cat si rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec brownie cu unt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Nuci umplute cu cremă de cacao și nucă

Postat de panacris

Nuci umplute cu cremă de cacao și nucă

Ouăle se mixează cu unnpraf de sare și zahărul tos, până ce se topește zahărul. Apoi se adaugă uleiul, laptele șia moniacul stins, rând pe rând. Făina se adaugă...

Citeste continuarea

Mousse cu migdale si sos de caramel

Postat de comanligia

Mousse cu migdale si sos de caramel

Mousse : intr-o craticioara se pune zaharul si 2 linguri de apa, se amesteca pana se topeste zaharul. Se da craticioara de pe foc si se adauga frisca lichida (incalzita dinainte). Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2015, 13:12
Bun, bun
la 02.11.2015, 17:17
Intr-adevar, este delicios!!
la 02.11.2015, 17:42
arata bine!
la 02.11.2015, 20:33
la 02.11.2015, 23:01
super super!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking