Ingrediente
- 8 oua
- 2 linguri cacao
- 4 linguri lapte
- 12 linguri zahar tos
- 12 linguri faina
- 8 linguri ulei
- 1 praf de copt
- 1 praf de sare
- 2 lingurite razatura de lamaie
- 3 linguri zahar pudra
Mod de preparare
Albusurile se bat spuma cu zaharul.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul, un praf de sare, coaja rasa de lamaie si laptele.
Faina se amesteca cu praful de copt .
Turnam galbenusurile peste albus amestecand incet sa se omogenizeze.
Tapetam 2 tavi de cozonac cu hartie de copt.
Punem 3 parti din compozitie in tavi iar o parte o amestecam cu cacaoa .
Spalam zmeura si o scurgem de apa .
Punem compozitia cu cacaoa si zmeura peste restul compozitiei .
Le dam la cuptorul preancalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.
Facem testul cu scobitoarea si lasam putin la racit in tava .
Presaram cu zahar pudra .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|