Ingrediente
- 350 g faina
- 150 g zahar
- 150 ml ulei
- 100 ml apa minerala
- 150 ml nectar de piersici
- 3 mere
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita bicarbonat
- Stafide
- Scortisoara
- Vanilie
- Sare
Mod de preparare
Merele le-am curatat de coaja si le-am razuit.
Uleiul l-am mixat cu zaharul,apoi am adaugat nectarul si apa minerala.
Faina am amestecat-o cu un praf de sare ,praful de copt si bicarbonatul,apoi le-am pus peste ingredientele lichide.
Am pus si marul razuit,vanilia,stafidele si scortisoara.
Compozitia am turnat-o într-o tava tapetata cu ulei(margarina) si faina.
Am pus tava în cuptor la 180 de grade pentru o ora.
Verificati totusi cu o scobitoare când este copt.
L-am taiat dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu măr şi scorţişoară (reţeta de post)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|