Ingrediente
- 4 oua
- 12 lg zahar
- 12 lg lapte
- 6 lg ulei
- 12 lg faina
- 1 lg cacao
- 1 praf de copt
- esenta de migdale
- Glazura:
- 2 lg cacaua
- 2 lg ulei
- 2 lg apa
- 2 lg zahar
Mod de preparare
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul.
Galbenusurile se freaca cu uleiul, se adauga peste albuse si se omogenizeaza .
Faina se amesteca cu praful de copt,se adauga in compozitie si se amesteca cu o spatula de jos in sus.
Intr-o forma tapetata se pune trei sferturi din compozitie,restul se amesteca cu cacaua si se toarna peste compozitia din tava.Se coace la foc potrivit cca 40 min.
Glazura:Se amesteca bine toate ingredientele.
Dupa ce s-a copt checul se toarna glazura deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec glazurat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|