Cheesecake cu dulceata de rubarba si capsune

Postat de rodicamaria in Prajituri
12 Ian 2014 | 3248 vizualizari
Cheesecake cu dulceata de rubarba si capsune

Ingrediente

  • 175 g capsune
  • 250 g rubarba
  • 200 g zahar
  • 210 g biscuiti fin macinati
  • 450 g branza dulce
  • 110 g unt+1 lingurita pt uns tava
  • 60 g zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker
  • 2 oua
  • cocos

Mod de preparare

Blatul : biscuitii macinati se framanta bine cu untul topit si se aseaza in tava unsa cu unt. Se preseaza bine.

Branza se amesteca cu zaharul si ouale si se toarna peste blat.

Se da tava la cuptorul incins in prealabil pt.45 min sau pana se incheaga compozitia dar nu devine aurie.

Dulceata : eu am avut capsune si rubarba din congelator.Le-am pus intr-un vas antiaderent cu zaharul presarat peste ele si le-am lasat sa se dezghete putin(nu de tot) pana si-au lasat putina zeama si apoi am pus la fiert foc mic pana s-a evaporat apa si s-a inchegat dulceata.

Peste prajitura fierbinte am turnat dulceata(nu am folosit toata cantitatea , doar 1/2)in strat subtire si apoi am presarat cu generozitate fulgi de cocos si am mai dat la cuptor 15 min(pana s-au facut maronii fulgii de cocos pe margine).

Am lasat sa se raceasca bine.Este indicat sa stea peste noapte in frigider si apoi sa se portioneze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de rubarba si capsune" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert pasca cu ciocolata

Postat de oanapl

Desert pasca cu ciocolata

Pentru blat, amesteci smântâna cu zahărul și sarea. Adaugi untul topit și apoi cacaua și bicarbonatul și omogenizezi. La sfârșit făina cernută în două-trei...

Citeste continuarea

Placinta floare cu branza si marar

Postat de diana_k

Placinta floare cu branza si marar

Drojdia proaspata se dizolva in lapetele caldut, se pune zaharul si se amesteca bine, se presara un pumn de faina si se lasa la crescut 10 minute. In cuva masinii de paine se pune sarea, faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2014, 14:44
bun
la 12.01.2014, 14:57
la 12.01.2014, 19:05
la 12.01.2014, 19:33
la 12.01.2014, 19:51

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking