Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Postat de Pungasa_Rogue in Porc
6 Noi 2019 | 3565 vizualizari
Chiftele din carne de porc invelite in bacon

Am vazut la Diana niste chiftelute in bacon si m-am gandit sa fac si eu ceva de genul acesta, numai ca eu le-am pregatit la cuptor.  Tare bune sunt!

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 graunti usturoi
  • 50 g paine
  • 300 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • sare
  • putin piper proaspat macinat
  • putin cimbru uscat
  • 200 g bacon feliat foarte subtire

Mod de preparare

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza.

Painea se inmoaie in apa si se stoarce.

Ceapa, usturoiul si painea se dau prin robotul de bucatarie pentru a se marunti si a se amesteca. Se pun apoi intr-un castron si se adauga carnea tocata, oul, sare (dupa gust), putin piper proaspat macinat si putin cimbru uscat. Se amesteca totul.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se intind cate doua felii de bacon pe un tocator si se pune cate o chiftea lunguiata formata din amestecul de carne. Se ruleaza feliile de bacon impreuna cu carnea si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se procedeaza la fel pana cand se termina carnea si feliile de bacon.

Se introduce tava la cuptor pana cand chiftelele invelite in bacon sunt rumene.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Mancare de cartofi cu scaricica afumata de porc

Postat de panacris

Mancare de cartofi cu scaricica afumata de porc

Ceapa se curață, se toacă mărunt și se pune la călit în ulei și puțină apă, împreună cu ardeii tocați mărunt. Scăricica se taie bucățele, cât o...

Citeste continuarea

Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

Postat de Constelatialeu

Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2019, 09:45
Apetisante...!
la 06.11.2019, 10:29
Exact cum imi plac si mie : cu cimbru
la 06.11.2019, 10:55
la 06.11.2019, 11:02
bune bune
la 06.11.2019, 13:24

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking