Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan

Postat de babi5 in Aperitive / Garnituri
2 Aug 2014 | 8829 vizualizari
Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan

De foarte multa vreme nu mai fsc chiftelele. prsjite sunt mult mai. sanatose si mai repede de preparat , in varianta la cuptor .

Ingrediente

  • 600 gr carne de porc
  • 500 gr piept de curcan
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cartofi mai mari
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Carnea se macina, usturoiul se curata, se spala si se da prin presa de usturoi, cartofii se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Toate ingredientele se pun intr-un castron, se adauga pesmetul, mararul, sarea, piperul, boiaua si ouale. Se amesteca bine totul. 

Lasam la rece 15 minute ( sa-si ia gustul) apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam chiftelele modelate. Stropim fiecare chifteluta cu ulei si dam tava la cuptorul incins la 200 grade pentru 45-50 minute. Cand chiftelele sunt rumene le scoatem si langa garnitura dorita le servim.

Pofta buna! Le recomand cu mare drag, garantat sunt bune si sa va fie de ajutor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor din carne de porc si piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Postat de Sim0naWorld

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am pus laptele batut, oul si sarea. Am inceput framantatul, adaugand uleiul, treptat. Am framantat...

Citeste continuarea

Aperitiv bilute de branza Feta

Postat de cris2711

Aperitiv bilute de branza Feta

Branza Feta, smantana (de consistenta mai groasa) se omogenizeaza bine intr-un castron impreuna cu pesmetul si piperul Chayenne. Arpagicul verde se toaca marunt. Se pregatesc trei castronele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2014, 13:54
Ce bunatate
la 02.08.2014, 13:57
Mâncare săţioasă, nu glumă, cum îmi place mie.
la 02.08.2014, 13:59
imi plac mult facute la cuptor! asa le fac si eu
la 02.08.2014, 14:03
Adele multumesc
la 02.08.2014, 14:05
Parintele dupa poza nu pareti a fi un gurmand ma bucur ca va place si vs multumesc de apreciere

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking