Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

Postat de diaconta in Porc
5 Mai 2013 | 6396 vizualizari
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă

Demult vroiam eu sa fac nişte chifteluţe cu ou în mijloc,un fel de ouă scoţiene,dar mereu mi se parea că un ou obişnuit de găină ar fi prea mare,carnea puţină şi nu s-ar prăji îndeajuns în tigaie.Aşa că am folosit nişte ouă de prepeliţă şi le-am copt la cuptor.Foarte bune şi arătoase.

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc
  • 12 oua de prepeliţă
  • 2 caţei de usturoi
  • Un ou
  • Sare,piper,boia
  • O lingura de pesmet
  • Mara si patrunjel verde
  • Un morcov fiert
  • Cascaval
  • ulei

Mod de preparare

Carnea tocata am condimentat-o,am pus usturoiul,oul,pesmetul  si verdeata.

Am folosit o tava pentru briose.Formele le-am uns cu ulei

Am pus în fiecare forma putina carne,apoi oul de prepelita,morcov si cascaval.

Am acoperit cu carne.

Am uns cu putin ulei deasupra si am pus la cuptor pâna s-au rumenit frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele uriase la gratar cu cartofi spiralati

Postat de Patricia_Iordache_79

Chiftele uriase la gratar cu cartofi spiralati

In carnea tocata, adugam ceapa rasa, ouale, cateii de usturoi pisati, pesmetul si condimentele. Amestecam bine,astfel incat condimentele sa patrunda bine in carne. Lasam la frigider...

Citeste continuarea

Tocanita de porc cu ceapa

Postat de rocsi_1612

Tocanita de porc cu ceapa

Pulpa de porc o spalam, o tamponam cu un servet si o taiem bucatele potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Intr-o cratita incingem uleiul si dam drumul bucatilor de carne. Le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2013, 20:07
numai bunatati ai pregatit!
la 05.05.2013, 20:09
Madi,n-am pregatit foarte multe,dar sunt gustoase
la 05.05.2013, 20:09
ma omori azi
la 05.05.2013, 20:10
Iti plac uriasii?
la 05.05.2013, 20:11
Cleme ))))))) cam da

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking