Ruladă de cașcaval în crustă de mac
Postat de CulinaryRainbow
Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească. Durează aproximativ 10 minute până ce cașcavalul devine elastic și ușor de...
Citeste continuareaUn preparat specific bucatariei turcesti ce se consuma, de obicei, la micul dejun.
Ingrediente
Mod de preparareIn doua ramekinuri se aseaza bucati mari de folie din plastic unse cu ulei. Se presara sare si piper si se sparge cate un ou in fiecare. Se leaga strans astfel incat oul sa nu se scurga. Se aseaza ouale in apa fierbinte, dar nu pe foc, se acopera si se lasa 5-6 minute. Se taie folia pentru a expune ouale. Se incalzeste iaurtul, dar nu foarte mult, doar cat sa fie ceva mai fierbinte decat temperatura camerei. Se amesteca cu usturoiul pisat. Se imparte iaurtul in 2 forme si se rastoarna cate un ou in fiecare dintre ele. Se presara piper Cayenne si cateva frunzulite de marar proaspat si se consuma imediat. Daca ti-a placut reteta noastra "Cilbir (Ou posat in iaurt)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de CulinaryRainbow
Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească. Durează aproximativ 10 minute până ce cașcavalul devine elastic și ușor de...
Citeste continuareaPostat de GeorgianaGrigorescu
Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei. Punem carnea tocata(eu am avut de porc si curcan) intr-o tigaie pe foc.Lasam pana se rumeneste putin, apoi adaugam ceapa si ardeiul...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|