Cina de duminica -costita de vitel

Postat de mihaelar63 in Vita
16 Oct 2016 | 3916 vizualizari
Cina de duminica -costita de vitel

 Avem carnita buna de vitel .  Sa punem atunci niste costita la cuptor Doar vorba aceia ,, Cine poate oase roade '' !!! Mancare simpla , savuroasa , si daca este duminica seara insotita de un pahar de vin rosu .

Ingrediente

  • 1 kg costita de vitel
  • sare
  • 1/2 lingurita fulgi chilli
  • 1 lingurita pudra rozmarin
  • 1 lingurita fulgi usturoi
  • 1 lingura generoasa untura porc
  • 4 linguri pasta Kapia cu telina [ de casa ]http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-kapia-cu-telina-65780.html
  • coditele de ciuperci chamignon[ pe care le-am gatit la cuptor umplute ]

Piure de cartofi

  • 6 cartofi
  • sare
  • patrunjel verde

Salata de varza rosie

  • 1/2 varza rosie
  • sare
  • 1 lingura otet mere
  • 1 lingura pasta hrean razuit

Mod de preparare

  1. Costitele se spala si se portioneaza in bucati potrivite .
  2. Fierbeti costitele in apa cu sare 30 minute .
  3. Nu aruncati zeama , aceasta poate constitui  baza unei supe / ciorbe .
  4. Transferati carnea intr-un vas de yena si o condimentati cu un amestec din fulgi de chilli , fulgi de usturoi si pudra de rozmarin .
  5. Pe deasupra costitei condimentate distribuiti in pelicula fina untura de porc .
  6. Dati vasul la cuptor inca 30 minute .
  7. Intre timp puneti la fiert  in apa cu sare cartofi curatati si taiati cuburi.
  8. Preparati o salata de varza rosie cu ingredientele date .
  9. Din cand in cand in cand intoarceti costita sa nu se usuce prea tare .
  10. Ungeti costita cu pasta de aromata de Kapia cu telina.Adugati ciupercile si lasati inca 15 minute la gratinat .
  11. Finalizati piureul de cartofi . Zdrobiti cartofii si ii amestecati cu mult patrunjel verde .
  12. Serviti costita de vitel calda insotita de garnitura si salata preferata .
  13. Eu am poftit la  piureu cu mult patrunjel si salata de varza rosie .
  14.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cina de duminica -costita de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Friptura de vacuta cu cartofi gratinati

Postat de mihaelar63

Friptura de vacuta cu cartofi gratinati

Carnea de vacuta se lasa bucata intreaga, se sareaza si se pipereaza. Prajiti carnea pe toate partile cate 5 minute in putin unt amestecat cu ulei. Cartofii se coc la cuptor, se curata si...

Citeste continuarea

Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker

Postat de Oana

Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker

Vanata se taie pe lungime, se indeparteaza cotorul si se scobeste cu grija. Miezul se marunteste la robot si se amesteca cu carnea tocata, impreuna cu ceapa, ardeiul si usturoiul maruntite si ele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2016, 20:14
la 16.10.2016, 20:21
O, ce bine ai gatit-o! Arata grozav scumpo! Ingredientele alese...felicitari!
la 16.10.2016, 20:28
buna buna
la 16.10.2016, 20:29
Ce combinatie de culori
la 16.10.2016, 20:37
Ce bunatate vad aici,Mihaela!

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking