Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Postat de MotanLaOale in Pui
24 Feb 2013 | 3315 vizualizari
Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Ingrediente

  • 4 ciocanele
  • 1 ceapa
  • 400g ciuperci (conserva)
  • 200g porumb murat
  • 3 linguri ulei
  • 200ml vin alb
  • oregan
  • cimbru
  • rosmarin
  • boia
  • vegeta
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ciocanelele se curata bine , se spala, si se usuca de apa.

Se presara cu vegeta, piper, boia pe toate partile.

Intr-o tava se pun 3 linguri de ulei.

Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune in tava.

Ciupercile se scurg bine si se pun peste ceapa.

Porumbul murat se scurge si se pune in tava.

Se presara condimentele cimbru, rosmarin, oregano, boia, piper, sare.

Se pun si ciocanelele in tava si se picura putin ulei pe ele.

Se toarna vinul si apa daca mai este nevoie si se introduce in cuptor pentru 35-40 minute.

Din cand in cand se intorc ciocanelele si se ung cu sos.

Cand carnea este facuta si s-a rumenit frumos este gata.

Se poate servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftelute marinate la CrockPot

Postat de Oana

Chiftelute marinate la CrockPot

Amestecati carnea tocata cu morcovul, usturoiul si ceapa date pe razatoarea cu ochiuri mici, adaugati verdeata, oul, pesmetul si condimentati dupa gust...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu pui

Postat de Irina

Tagliatelle cu pui

Am pus pastele la fiert in apa cu sare. Am folosit tagliatelle in doua culori, albe si verzi.  Pieptul de pui spalat bine si uscat, l-am taiat cubulete, apoi fasii mai subtiri. Am curatat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2013, 12:51
multumesc pentru masa!
la 24.02.2013, 13:01
ce bine arata pulpitele
la 24.02.2013, 13:04
Multumesc
la 24.02.2013, 13:05
Motanele faci pofte pofticioase,pe aici !
la 24.02.2013, 13:11
Ma primesti la masa??

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking