Ingrediente
Pentru perisoare avem nevoie de:
- 1 ou
- 500 gr piept de pui
- sare si piper dupa gust
Pentru ciorba avem nevoie de:
- legume proaspete in cantitatile dorite: ceapa uscata, ceapa verde, dovlecel, ardei gras rosu/verde, pastaranc, telina, morcovi, rosii, cartofi, verdeturi;
- suc de rosii/bulion
- 2 linguri cu ulei
- sare dupa gust
- 1 litru bors de putina
Mod de preparare
Tocam legumele si le punem la fiert atat cat este necesar.
Intre timp tocam pieptul de pui, il condimentam si il amestecam bine cu oul, pana la incorporarea completa.
Saram ciorba, coloram cu bulion si acrim cu bors, o dam intr-un clocot-doua si adaugam perisoarele. Cand acestea s-au ridicat deasupra, oprim focul si presaram verdeturile tocate marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|