Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
3 Iun 2013 | 6146 vizualizari
Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel

La noi din casa rar sa lipseasca zilnic ciorba-supa . Azi va servesc cu ciorbita delicioasa cu cartofi noi si conopida. Cum au dat legumele "nostre", mancarea parca are un alt gust, mai delicios

Ingrediente

  • 0.5 kg costita de vitel
  • 0.5 kg cartofi noi
  • 1 conopida mica
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 4 fire usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Costita  se portioneaza si se pune la clocotit in apa cu sare . Spumati daca e nevoie.

Curatati si spalati legumele .Conopida o desfaceti in buchete .

Caliti usor ceapa, ardeiul maruntite si morcovul rondele .

Adaugati costita cu zeama clocotinda si cartofii taiati bucati .

Dupa 5-10 minute puneti si buchetelele de conopida +usturoiul verde taiat marunt .

Mai lasati sa dea un clocot si acriti cu bulion de rosii .

Asezonati ciorbita cu verdeata , sare si piper .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi noi cu conopida si costita de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica

Postat de merisor67

Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica

Cum se prepara Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica: Carnea am dezghetat-o, apoi am pus apa la fiert, iar cand a atins punctul de fierbere, am...

Citeste continuarea

Ciorba cu carne de porc si afumatura

Postat de medioto59

Ciorba cu carne de porc si afumatura

Se taie pulpa de porc sub forma de cuburi si se transeaza coastele afumate. Punem carnea intr.o oala ,o acoperim cu apa ,punem putin sare si dam la foc. Lasam sa dea in cateva clocote si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2013, 15:04
Big Like
la 03.06.2013, 15:04
la 03.06.2013, 15:06
Uite-o costita,,n-ai doua,trei,sa ma satur si eu?
la 03.06.2013, 15:06
foarte buna
la 03.06.2013, 15:07

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking