Ingrediente
- 1 dovlecel
- 3 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1 telina mica
- 1 ceapa mare
- 200 g mazare
- 200 g fasole verde
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 4 rosii
- 3 cartofi
- 50 ml ulei
- 1 legatura leustean
- 1 legatura marar
- piper
- sare
Mod de preparare
Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura si se caleste 2-3 minute in ulei.
Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, sare, piper si se fierbe 15-20 minute.
Dovlecelul si cartofii se cutata si se taie cuburi.
Se adauga apoi fasolea verde, mazarea, dovlecelul si cartofii si se mai fierbe totul 15-20 minute.
Cand sunt fierte toate legumele, se adauga rosiile si se mai fierbe 5 minute.
Se potriveste de gust cu sare si piper, se adauga mararul si leusteanul tocate si se mai da un clocot.
Se serveste cu smantana sau fara.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|