Ciorba de perisoare a la grec
Postat de mihaelar63 in Ciorbe 14 Iul 2015 | 24476 vizualizari
Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data aceasta am fost curioasa cum ies perisoarele fara ou. M-am inspirat de la chef Horia Varlan. Sa traiesti maestre au iesit perfecte!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 14.07.2015, 05:52
La pranz ,vin la masa!
la 14.07.2015, 07:28
Cat imi place! Daca are perisoare e perfect, desi n-am incercat
la 14.07.2015, 07:35
Foarte buna!
la 14.07.2015, 08:09
Gicuta te astept D
la 14.07.2015, 08:10
Licurici si mie-mi plac perisoarele / chiftelutele in orice combinatie
la 14.07.2015, 08:11
Dantes sa incerci
la 14.07.2015, 08:20
Tare buna e!
la 14.07.2015, 08:25
Mirela si foarte santoasa . Fara ulei si fara ou in perisoare
la 14.07.2015, 08:25
Arata tare bine , numa buna poate fi !!!
la 14.07.2015, 08:36
buna buna
la 14.07.2015, 09:39
foarte buna ciorbita!
la 14.07.2015, 09:55
Cat de buna
la 14.07.2015, 11:57
pofta mare mi-ai facut
la 14.07.2015, 17:48
Am bagat-o la favorite.. mersiii
la 14.07.2015, 20:28
Cred ca a iesit grozava!
COMENTEAZA