Ciorbă de salată verde – Multicooker

Postat de madi_marin in Ciorbe
20 Mai 2014 | 6724 vizualizari
Ciorbă de salată verde – Multicooker

Partea a treia a seriei e reprezentată de o premieră. Aşadar, e prima dată când pregătesc ciorba asta. Lejeră, acrită cu oţet , dreasă cu gălbenuşuri şi smântână şi aromată cu leuştean proaspăt. Foarte bună!

Ingrediente

  • 1 legătură de ceapă verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceaşcă de orez
  • jumătate de salată verde mare
  • 4 gălbenuşuri
  • 200 ml smântână de gătit
  • sare
  • piper
  • oţet
  • leuştean proaspăt

Mod de preparare

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se selectează programul FRY.

Când uleiul s-a încins, se adaugă ceapa tocată mărunt şi morcovii raşi pe răzătoarea cu ochiuri mari. După ce s-au călit, se adaugă orezul, se amestecă împreună câteva minute, apoi se adaugă apă ( sau supă de legume) şi se lasă să fiarbă bine, selectând programul BOIL.

Când orezul şi legumele sunt fierte, se adaugă frunzele de salată tocate.

În timp ce acestea fierb, se amestecă gălbenuşurile cu smântâna de gătit.

În oală se adaugă oţet după gust, sare, piper, şi amestecul de gălbenuşuri cu smântână ( se adaugă în el un pic din lichidul fierbinte şi se aduce la aceeaşi temperatură).

La sfârşit se adaugă  leuştean  proaspăt tocat.

Poftă bună

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de salată verde – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de coaste afumate

Postat de Constelatialeu

Ciorba de coaste afumate

Mai intai am taiat coastele in bucatele mai mici, le-am spalat cu apa calduta si apoi le-am pus sa fiarba in 4 l de apa. Cand a inceput sa fiarba si sa formeze spuma, am indepartat-o. Cat timp...

Citeste continuarea

Ciorba de varza cu os de vitel

Postat de mihaelar63

Ciorba de varza cu os de vitel

Osul de vitel se pune la fiert, in apa cu sare. Dupa primele doua clocote se arunca apa, se spala bine osul si oala cu apa calda. Curatati si spalati morcovul si ceapa. Tocati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.05.2014, 21:41
la 20.05.2014, 21:47
Buna ciorba!
la 20.05.2014, 21:50
la 20.05.2014, 21:51
asta nu refuz niciodata
la 20.05.2014, 21:54
super-cook!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking