Ciorba de vitel cu galuscute

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
27 Noi 2015 | 3396 vizualizari

   Ciorba taraneasca am tot servit. De aceasta data  am dorit sa schimb ceva. Ne plac mult galuscutele  cu faina si am optat pentru ele.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 03.12.2015, 17:01
Gicuta , de regula in ciorbe cu smantana le folosesc . De data aceasata am incercat si ina aceasta si mi-a placut mult
la 03.12.2015, 17:03
Ela galuscutele de faina se folosesc in paprocas sau mancare de mazare scazuta cu ingroseala de lapte sau smantana . Sincer eu am mancat prima data iin supa intr-una preparata la restaurant , ii spunea supa poloneza cu mazare .Ne place si am repetat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking