Ingrediente
- Puiul fermierului de la Agricola Bacau: 1 pulpa, spatele, 1 aripioara
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 telina mica
- 1 radacina patrunjel
- 1 frunza de dafin
- piper
- 3 catei de usturoi
- patrunjel verde
- sare
- 1 galbenus de ou
- smantana
- otet
Mod de preparare
Dupa ce am spalat si curatat puiul l-am transat in bucati si l-am pus la fiert.
Dupa ce am am curatat spuma formata la suprafata, am adaugat legumele intregi, curatate si spalate. Am lasat la fiert pana carnea si legumele au fiert bine.
Am scos carnea si legumele din supa. Dupa ce s-au racit putin, am curatat carnea de pe oase si am adaugat-o inapoi in supa. De asemenea, am dat pe razatoarea mica si un morcov (fiert) si l-am adaugat si pe el. Am luat vasul cu ciorba de pe foc.
Separat am amestecat un galbenus de ou cu 2 linguri zdravene de smantana, am turnat peste un polonic de supa si am adaugat amestecul in vasul cu supa.
Am pisat 3 catei de usturoi, i-am adaugat in ciorba si am lasat sa mai dea cateva clocote.
Am dres ciorba cu sare, piper si 2 linguri de otet, dupa care am presarat patrunjel proaspat tocat.
Va poftesc si pe voi la o portie de ciorba calda si hranitoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|