Ciorba radauteana cu zucchini

Postat de gurita_ta2005 in Ciorbe
2 Dec 2014 | 5631 vizualizari
Ciorba radauteana cu zucchini

Reteta este putin modifica,fata de cum am mai facut,am luat reteta de pe gourmandie.ro,iar zucchini sunt in plus de la mine :))) bonus :)))

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 buc telina
  • 1 buc pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mic zucchini
  • 2 catei de usturoi
  • 1 galbenus de ou
  • 200 g smantana
  • patrunjel proaspat
  • vegeta,piper alb
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare,impreuna cu ceapa lasata intreaga.

Morcovul se taie rondele,ardeiul gras cubulete,se pun la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga in oala de ciorba.

Se pune si pastarnacul si telina lasate intregi.

Cand s-au fiert,pieptul de pui se scoate si se taie fasii,sau cubulete,iar ceapa,telina si pastarnacul se pun intr-un castron si se paseaza cu blenderul,dupa care se adauga inapoi in oala de ciorba.

Se pune si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare si usturoiul pisat.

Se amesteca galbenusul de ou,cu smantana,se adauga zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna la sfarsit in oala de ciorba.

Se adauga patrunjel proaspat tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Postat de merisor67

Ciorba de dovlecel cu fasole verde

Curatam dovlecelul de interior si de coaja, il spalam si il taiem cubulete. Fasolea verde o curatam de capete, o spalam si o rupem in trei bucati fiecare, sa fie mai micuta. Curatam ceapa,...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de Irina

Ciorba de perisoare

Pentru inceput am pus capul de piept la fiert, am spumuit si l-am lasat sa mai fiarba ceva vreme singur, pana am adaugat legumele si perisoarele, pentru a fi sigura ca e carnea fiarta bine si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2014, 20:12
Asta bună!
la 02.12.2014, 20:14
Bine ca nu-i cu macaroane...
la 02.12.2014, 20:15
chiar as papa o ciorbica dasta buna
la 02.12.2014, 20:15
Like! :0
la 02.12.2014, 20:16
Am gresit emoticonul

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking