Ingrediente
- 1/2 piept de pui
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 buc telina
- 1 buc pastarnac
- 1/2 ardei gras rosu
- 1 dovlecel mic zucchini
- 2 catei de usturoi
- 1 galbenus de ou
- 200 g smantana
- patrunjel proaspat
- vegeta,piper alb
- ulei de masline
Mod de preparare
Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare,impreuna cu ceapa lasata intreaga.
Morcovul se taie rondele,ardeiul gras cubulete,se pun la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga in oala de ciorba.
Se pune si pastarnacul si telina lasate intregi.
Cand s-au fiert,pieptul de pui se scoate si se taie fasii,sau cubulete,iar ceapa,telina si pastarnacul se pun intr-un castron si se paseaza cu blenderul,dupa care se adauga inapoi in oala de ciorba.
Se pune si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare si usturoiul pisat.
Se amesteca galbenusul de ou,cu smantana,se adauga zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna la sfarsit in oala de ciorba.
Se adauga patrunjel proaspat tocat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
|