Ingrediente
- carne vita
- morcov
- cartof
- patrunjel
- mazare
- orez
- patrunjel verde
- rosie
- sare
- piper
- lamaie sau bors
Mod de preparare
Cantitatile depinde de cantitatea pe care doriti sa o pregatiti .
Mod de preparare:
Carnea o spalam cu apa rece si o taiem cubulete . O punem la fiert si cand face spume luam cu lingura spuma .
Legumele se curata si se taie separat in boluri .
Adaugam morcovi, patrunjelul taiati rondele ( sau dupa preferinta ) . Dupa ce incepe din nou sa fiarba adaugam mazarea si cartofi si mai tarziu putin vom pune si orezul.
Lasam sa fiarba pana cand totul este aproape fiert .
Adaugam rosia decojita si taiata cubulete mici , sare si piper dupa gust .Se lasa din nou la fiert . Cand este gata adaugam frunze de patrunjel tocate .
Se poate acri cu lamaie sau bors , sau se poate adauga smantana ( fara smantana este mai dietetica)
Pofta Buna va doresc !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|