Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter

Postat de panacris in Mancaruri de post
13 Mar 2014 | 3247 vizualizari
Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter

O mâncărică tare bună pentru zilele de post ;)

Ingrediente

  • Praz 2 bucăți,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ciuperci champignon 500 g.,
  • Gogoșari în sos de muștar a la Panacris cca. 4 bucăți.

Mod de preparare

Prazul se curăță, se taie rondele și se pune la călit cu puțin ulei de măsline, în minunatul vas Zepter. Se lasă la foc mic cca 4 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge în zona verde. Apoi se adaugă ciupercile curățate și feliate, gogoșarii feliați conservați în sos de muștar, se amestecă și se lasă la gătit la foc potrivit cca. 8 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge la finalul zonei verzi. Se oprește focul și se lasă la gătit fără foc, cca. 25 de minute. Când a ajuns indicatorul termocontrolului în zona bej, mâncărica e gata. Se servește ca atare, sau cu mămăligă;) Am servit alături de tagliatelle cu roșii a la Panacris, rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/tagliatelle-de-casa-colorate-natural-57046.html ! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Dovlecei umpluti cu naut si rosii

Postat de rocsi_1612

Dovlecei umpluti cu naut si rosii

Spalam dovleceii, ii curatam de coaja, ii taiem in doua pe lungime. Scobim miezul cu o lingurita, presaram sare in interior si ii punem cu gura in jos pe un tocator. Curatam ceapa, o tocam,...

Citeste continuarea

Cookies cu fulgi de ovaz si fructe de padure

Postat de Dya

Cookies cu fulgi de ovaz si fructe de padure

Se paseaza bananele cu o furculita, se adauga fulgii de ovaz si fructele de padure. Se amesteca pentru incorporarea completa si cu ajutorul unei lingurite se formeaza bilute. Se aduga si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2014, 19:47
Portia asta este pentru mine,asa-i?Imi place orezul cu ciuperci de numa,numa!
la 13.03.2014, 19:53
muy bueno!
la 13.03.2014, 19:57
la 13.03.2014, 19:58
la 13.03.2014, 20:03
Bunica, porția din imagine e cu paste Dar merge și cu orez, dacă așa vrei

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking