Clatite cu umplutura de drob

Postat de Mariuka in Porc
3 Mar 2012 | 3994 vizualizari
Clatite cu umplutura de drob

Aveam prin congelator o punga cu organe gata pregatite pentru drob, cum ramasese de la Craciun si cum la mine nu prea se mananca drobul nu stiam ce sa fac cu ea, asa ca am improvizat ...

Ingrediente

  • 12 clatite
  • 1 Kg (aproximativ) organe pentru drob
  • 4 oua 
  • 1 mana faina de grau 
  • sare 
  • piper
  • putin marar tocat 
  • 100 ml lapte

Mod de preparare

Clatitele se pregatesc dupa reteta clasica. (mie mi-au mai ramas clatite si le-am umplut cu dulceata de salcam).

Pentru umplutura de drob procedam astfel : se amesteca organele fierte si tocate cu 3 oua, faina, sare si piper dupa gust si putin marar tocat.

Se umplu clatitele cu aceasta umplutura, se impaturesc si se aseaza intr-o tava de cuptor. 

Un ou se bate, se adauga laptele si sosul obtinut se toarna peste clatite. 

Se dau clatitele la cuptor pana se rumenesc.

Din umplutura de drob mie mi-a mai ramas si am copt cativa jighiri.

Clatitele le-am servit cu salata de varza acra. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu umplutura de drob" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mamaliguta in straturi

Postat de AdrianUdrea

Mamaliguta in straturi

Pregatim mai intai mamaliguta. Punem apa la fiert, intr-un ceaun sau un vas cu pereti dubli, iar cand este aproape de punctul de fierbere, adaugam sarea si o mana de malai si amestecam intens...

Citeste continuarea

Tochitura de porc cu mamaliguta

Postat de Bucataras

Tochitura de porc cu mamaliguta

Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite.  Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine.  Rumeneste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2012, 12:47
trebuie sa fie bun
la 03.03.2012, 12:59
super
la 03.03.2012, 14:31
Gustoase
la 03.03.2012, 20:01
Super bune
la 03.03.2012, 20:05
Imi place!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking