Clatite pufoase reteta cu sfecla si crema de branza

Postat de miha in Aperitive / Garnituri
30 Iul 2015 | 4212 vizualizari
Clatite pufoase reteta cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase reteta Desi aperitivele nu sunt punctul meu forte, m-am gandit sa refac reteta acestor Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza. Nu stiu din ce motiv n-am fost prea incantata atunci cand le-am facut prima data. Astazi, dupa reteta Laurei A si impreuna cu ajutorul meu Breville Panini Maker am facut aceste clatite ce le-am devorat de indata. Si asta nu pentru ca imi era foame! :))))

Ingrediente

  • Clatite pufoase reteta
  • 1 sfecla mica de cca 100 g
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 100 g faina
  • un varf de lingurita praf de copt
  • 150 g crema de branza Almette

Mod de preparare

Clatite pufoase reteta

Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare.

Incingem presa Breville Panini Maker. Punem compozitia cu o lingura sau cu un polonic mmai mic si nu punem capacul. Cand apar mici bule pe suprafata clatitei o intoarcem pe partea cealalta cu ajutorul unei spatule. Nu este nevoie sa ungem cu ulei presa aparatului Panini Maker Breville.

Scoatem clatitele pe o farfurie si dupa ce s-au racit le ungem cu crema de branza. Le rulam si le taiem felii groase.

Pofta buna! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase reteta cu sfecla si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Quesadilla

Postat de Corina33

Quesadilla

Pentru sos se amesteca iaurtul cu usturoiul pisat, uleiul si mararul tocat. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se incalzeste bine o tigaie - daca e teflonata nu e nevoie de ulei - si...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu cartofi si chimen

Postat de katty

Aperitiv saratele cu cartofi si chimen

Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem cubulete. Ii punem la fiert cu apa cat sa ii depaseasca. Cand sunt fierti,ii scurgem bine intr-o sita si ii lasam sa se racoreasca. Ii punem intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.07.2015, 15:33
iar ai clatatit
la 30.07.2015, 15:43
ce clatite bune si aratoase
la 30.07.2015, 15:48
la 30.07.2015, 15:52
Ce culoare frumoasa au!
la 30.07.2015, 15:58
Vai cum arata! si doar o bucatica mica ai pus

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking