Coaste de porc afumate dulci-picante

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
27 Aug 2010 | 14149 vizualizari
Coaste de porc afumate dulci-picante

Reteta am luat-o dintr-o revista. Fragede, aromate...............sunt delicioase.

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc afumate
  • 1 l bere blonda
  • 1 pahar cu apa
  • 100 ml sos de soia
  • ketchup dulce
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • ghimbir
  • sare,piper macinat.

Mod de preparare

Se taie coastele in bucati potrivite si apoi se pun la fiert   intr-un amestec de bere  si apa .Adaugam cateva frunze de dafin si cateva boabe de piper si lasam circa 30 min . sa fiarba la foc potrivit.

Separat facem un sos din ketchup, sos de soia ,ghimbir, sare si piper macinat.Dupa ce coastele au fiert, le scoatem din amestecul de bere si apa , le punem intr-un vas si turnam sosul de mai sus.Lasam la marinat circa 2 ore dupa care le asezam  intr-o tava, rasturnam sosul peste ele si dam la cuptor pentru 20-30 min.

Am servit cu garnitura de cuscus si salata de castraveti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc afumate dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Escalop de caprior cu coniac

Postat de mihaelar63

Escalop de caprior cu coniac

Carnea de vanat fiind rosie, am lasat-o in apa rece cam 2 ore . Am scos carnea de caprior din apa si am tamponat sa se usuce putin. Carnea se taie in felii subtiri si se...

Citeste continuarea

Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

Postat de katty

Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci

Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas. Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2010, 20:04
in mod sigur trebuie ca sunt foarte gustoase!!!!
la 27.08.2010, 20:06
eu vreau una dulce si una picanta
la 27.08.2010, 20:16
foarte bune trebuie sa fie
la 27.08.2010, 21:27
Numai cu bunatati ne-ai rasfatat in ultima vreme
la 27.08.2010, 22:51
arata super!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking