Ingrediente
- 1 kg coaste de porc
- sos barbeque sau un amestec de ketchup cu condimentele preferate
- legume (cartofi, morcovi, cartofi dulci)
- 1 lingura de ulei
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
Se pregatesc ingredientele.
Coastele de porc se curata de pielita, ca fie carnea frageda dupa preparare.
Se ung bine cu sos pe toata suprafata.
Se pun intr-o caserola si se dau la rece, peste noapte, ca sa se patrunda aromele.
A doua zi, se pun intr-o tava care s-a stropit cu ulei. Legumele se curata si se taie bucati mari.
Coastele se invelesc in folie de aluminiu si se pun in tava. Se adauga si legumele de jur imprejur.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade C, pentru aproximativ 1 ora si 45 de minute.
Se indeparteaza folia, coastele se ung cu sos si se rumenesc 10 minute la 220 de grade.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|