Coltunasi cu carne

Postat de georgiana24 in Aperitive / Garnituri
16 Ian 2013 | 5384 vizualizari
Coltunasi cu carne

este un aperitiv foarte bun

Ingrediente

  • PT ALUAT
  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • o cana de lapte
  • PT UMPLUTURA
  • 500 gr de carne macinata mixta(se poate pune de care fel va place)
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 oua
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • (daca le vreti picante se poate pune piper mai mult sau boia de ardei iute)
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

ALUATUL:faina se cerne si se amesteca cu praful de copt, se adauga oualele, sarea si la final laptele caldut. Se framanta bine si se lasa 10 minute la omogenizat.

UMPLUTURA:se taie ceapa marunt si ardeiul si se calesc cu un pic de ulei de masline. Se lasa la racit si se adauga carnea, oualele, verdeturile si condimentele dupa gust.

Se intinde o foaie suptire din aluat si se taie cu un cutit in forme de patrat. Pe o parte se pune o lingurita de umplutura si cu celalalta invelim, cu ajutorul unei furculite lipim cele doua parti apasand foarte bine. Se unge cu ou si se baga la cuptor 20 minute la 180C.

POFTA BUNA SPER SA VA PLACA

PS:acest aluat nu se intareste nici peste 3 zile,nu este ca cel de gogosi sau de paine de asta am pus praf de copt il tine fraget si cald si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Postat de merisor67

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Pentru aluatul de colțunași, cernem 3/4 din cantitatea de făină într-un vas și o amestecăm cu puțină sare. Facem o adâncitură la mijloc unde punem: gălbenușurile, untul rece...

Citeste continuarea

Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane

Postat de merisor67

Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane

Pregătim aluatul. Cernem făina într-un bol și o amestecăm cu puțină sare. Facem o adâncitură la mijloc unde punem: ouăle, untul rece tăiat în cuburi și oțetul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2013, 09:57
buni
la 16.01.2013, 10:13
place
la 16.01.2013, 10:24
cu carne mmm si mai buni
la 16.01.2013, 11:35
la 16.01.2013, 11:44
bun bun

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking