Confit de raţă cu stafide picante murate

Postat de Lia1 in Rata
27 Noi 2014 | 4367 vizualizari

Cea mai buna parte pentru a face confit de rata, sunt picioarele cele grase + un adaos de pe la gusa. Toata grasimea care rezulta o poti tine in frigider pana la 3 saptamani sau o conservi prin congelare deja portionata in paharute, sau calup, pentru ca se poate taia, nu va fi tare precum gheata. Vei adauga din ea la varza calita, sau la o friptura de cartofi la cuptor. Garnitura mi-ar fi placut mai mult cu un otet balsamic din cirese, decat unul din vin alb. Cel din vin alb ar fi fost ok daca era unul de la tara, nu orice otet de pe un raft de supermarket.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 27.11.2014, 19:25
Moaaaa.... ce-i aici!
la 27.11.2014, 20:59
olalalaa
la 27.11.2014, 22:20
Bravo!
la 28.11.2014, 11:14
la 29.11.2014, 07:08
Super!
la 29.11.2014, 09:03
Superba prezentarea, superb preparatul !!!! Cred ca trebuie sa modifici cifra din fata crengutei de rozmarin....
la 29.11.2014, 11:56
Inca un like
la 30.11.2014, 11:53
la 21.06.2021, 14:25

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking