Desert gogosi simple
Postat de katty
Cernem faina intr-un vas si facem o adancitura la mijloc. Intr-un castron punem drojdia si adaugam putin lapte caldut. Omogenizam bine. In adancitura formata punem ouale, zaharul, zaharul...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSe framanta aluatul, se imparte in doua si se adauga cacaoa intr-o jumatate.Se lasa 30 de minute la dospit. Se impart apoi cele doua jumatati in patru si se intind foi rotunde. Se suprapun cate doua foi, una alba, una neagra si se mai intind putin cu sucitorul. Se taie in 8 triunghiuri, se pune cate o lingurita, doua de dulceata la baza si se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se rumenesc, apoximativ 30 de minute. Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete bicolore cu dulceat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de katty
Cernem faina intr-un vas si facem o adancitura la mijloc. Intr-un castron punem drojdia si adaugam putin lapte caldut. Omogenizam bine. In adancitura formata punem ouale, zaharul, zaharul...
Citeste continuareaPostat de Creatsa
Mixeaza ouale cu un praf de sare si zaharul pana se dizolva zaharul. Adauga lingura cu lingura uleiul,laptele si amoniacul stins. Adauga faina si incepe sa framanti aluatul pana nu se mai...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|