Cornulete cu cartofi si branza de oaie

Postat de gatiticuspor in Aperitive / Garnituri
11 Feb 2014 | 3892 vizualizari
Cornulete cu cartofi si branza de oaie

Ingrediente

  • 3 cartofi potriviti
  • 500 g faina
  • 125 g unt
  • 125 g branza de oaie
  • 1 pachet praf de copt
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • susan
  • sare si piper
  • un galbenus

Mod de preparare

Curatati cartofii si fierbetii in apa cu un praf de sare pana ce devin moi si pufosi. Scurgeti apa si pasatii cu o furculita. Amestecati faina, cartofii fierti, untul, praful de copt, un praf de sare si piper pana ce obtineti un aluat moale.

Sfarmati branza de oaie si amestecati cu patrunjelul tocat marunt.

Intindeti aluatul cam de 2 mm grosime si taiati in triunghiuri potrivite. Asezati o lingurita din amestecul de branza de oaie si infasurati cornuletele. Trebuie sa va spun insa ca mie mi-a trebuit mai multa branza de oaie, cam 300-350 g.

Asezati cornuletele intr-o tava tapetata cu putina faina, ungeti-le cu galbenusul batut si presarati cu susan.

Coaceti in cuptorul incins la 200 C pana ce devin aurii.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu cartofi si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv briose cu cascaval

Postat de sufletista

Aperitiv briose cu cascaval

Intr-un vas amestecam laptele, untul topit, oul batut, iaurtul. Intr-un bol adaugam faina, praful de copt, cascavalul ras, sarea, boiaua de ardei, amestecam bine pana ce se omogenizeaza....

Citeste continuarea

Coronita aperitiv

Postat de MotanLaOale

Coronita aperitiv

Se unge o tava rotunda cu unt. Se pune in mijloc un pahar si de jur imprejur se aranjeaza feliile de paine. Dupa aranjarea feliilor se scoate usor paharul si se pune in locul lui o felie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2014, 16:57
la 11.02.2014, 17:07
hmmmm.....imi ploua in gura....
la 11.02.2014, 17:10
ce bun, cornulete sarate
la 11.02.2014, 17:11
la 11.02.2014, 17:27

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking