Ingrediente
- aluat de foietaj 400 de grame
- 4 linguri de crema de ciocolata ( Nutella)
- 3 linguri de nuca macinata
- 2 plicuri zahar vanilinat
- zahar pudra
- coaja de la o portocala
Mod de preparare
Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru preserata cu faina si se intinde nu foarte mult pentru a se umfla mult mai frumos cornuletele.
Crema de ciocolata (nutella am folosit eu) se amesteca cu nuca macinata si zaharul.
Compozitia rezultata se intinde peste foaia de foietaj si se taie dreptunghiuri din care se formeaza cornuletele.
Se introduc in cuptorul deja incalzit,aproximativ 20 de minute, sau pana se rumenesc.
Se pudreaza cu zahar pudra , (DR OERKER am folosit eu. )
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (54)
|