Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura

Postat de Valclaudia in Dulciuri
30 Noi 2016 | 5531 vizualizari
Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura

Ingrediente

  • 250 gr margarina Rama topita 1 minut la microunde
  • 200 gr zahar tos
  • 3 oua de casa
  • 200 gr nuca macinata
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • faina alba cat cuprinde (500-600 gr.)
  • 1 borcan dulceata de zmeura
  • 100 gr zahar pudra vanitat pentru decor

Mod de preparare

Trecem margarina 1 minut prin cuptorul cu microunde.

Peste margarina, punem ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, nuca macinata, amestecam ingredientele foarte bine.

Adaugam faina cat cuprinde, pana obtinem un aluat care nu se lipeste de maini.

Incalzim cuptorul la 175 grade C.

Rupem bucati de aluat de marimea unui mar mediu, intindem bucata de aluat pe masa de lucru infainata si impartim apoi aluatul in 8 parti egale, vezi foto.

La baza fiecarei parti de aluat, punem cate 1/2 lingurita dulceata de zmeura, rulam cornuletele si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Cand tava e plina, o dam la cuptor pentru 20-25 minute. Eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.

Am scos cornuletele, le-am asezat pe un platou si le-am pudrat cu zahar farin vanilat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cornuri pariziene umplute cu crema patisera

Postat de momo121

Desert cornuri pariziene umplute cu crema patisera

Pentru aluat:      Dizolvam drojdia in 50 ml lapte caldut, iar zaharul si zaharul vanilat il topim cu restul de lapte. Intr-un bol punem faina cernuta cu un praf de sare,...

Citeste continuarea

Strudel cu mere

Postat de simona72

Strudel cu mere

Foile de placinta le lasam sa se dezghete de seara pana dimineata in frigider. Merele le curatam de coaja si le dam pe razatoarea cu gauri mari. Le punem intr-o craticioara pe foc, adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2016, 19:24
Ce rasfat pe noi! Minunate!
la 30.11.2016, 19:51
bune bune
la 30.11.2016, 20:23
ce pofta imi faci
la 30.11.2016, 20:33
La tine mă opresc la cafea!
la 30.11.2016, 21:33
Yamiii.....delicioase

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking