Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura

Postat de Valclaudia in Dulciuri
30 Noi 2016 | 5584 vizualizari
Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura

Ingrediente

  • 250 gr margarina Rama topita 1 minut la microunde
  • 200 gr zahar tos
  • 3 oua de casa
  • 200 gr nuca macinata
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • faina alba cat cuprinde (500-600 gr.)
  • 1 borcan dulceata de zmeura
  • 100 gr zahar pudra vanitat pentru decor

Mod de preparare

Trecem margarina 1 minut prin cuptorul cu microunde.

Peste margarina, punem ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, nuca macinata, amestecam ingredientele foarte bine.

Adaugam faina cat cuprinde, pana obtinem un aluat care nu se lipeste de maini.

Incalzim cuptorul la 175 grade C.

Rupem bucati de aluat de marimea unui mar mediu, intindem bucata de aluat pe masa de lucru infainata si impartim apoi aluatul in 8 parti egale, vezi foto.

La baza fiecarei parti de aluat, punem cate 1/2 lingurita dulceata de zmeura, rulam cornuletele si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Cand tava e plina, o dam la cuptor pentru 20-25 minute. Eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.

Am scos cornuletele, le-am asezat pe un platou si le-am pudrat cu zahar farin vanilat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu nuca si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert pere si mere posate in vin

Postat de panacris

Desert pere si mere posate in vin

Într-un vas încăpător, în cazul meu vas Zepter, se pune vinul, zahărul/îndulcitorul, mirodeniile pentru vin fiert, portocala, spălată și tăiată în două la...

Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni

Postat de Dya

Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni

Reteta de preparare a papanasilor Amestecam branza impreuna cu ouale, praful de sare, zaharul (pudra), esentele, sucul si coaja de lamaie, omogenizam si adaugam faina cernuta impreuna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2016, 19:24
Ce rasfat pe noi! Minunate!
la 30.11.2016, 19:51
bune bune
la 30.11.2016, 20:23
ce pofta imi faci
la 30.11.2016, 20:33
La tine mă opresc la cafea!
la 30.11.2016, 21:33
Yamiii.....delicioase

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking